Fit & Strong Challenge

fit & strong challenge

Lijk het jou wat om een zomer te investeren voor meer zelfvertrouwen, een strakker en fitter lijf, kortom een sterkere jij? Geef je dan op voor de Fit & Strong Challenge van Fytaal.

Zaterdag 16 juli start de unieke kans om deze zomer te gebruiken om jouw persoonlijke doel te bereiken. In plaats van te balen aan het einde van de zomer dat je toch echt te veel ijsjes, wijntjes en biertjes hebt genuttigd, kan jij eind september juist trots op jezelf zijn dat jij hebt gewerkt aan een fittere & sterkere jij!

Fit & Strong Challenge duurt 12 weken en tijdens de challenge kom je 2-3 x per week trainen tijdens de Personal Group Trainingen van Fytaal. (kijk voor het rooster van de Personal Group Trainingen hier). Daarnaast is er nog 1x per week een bijeenkomst om o.a. jouw voortgang te toetsen (wegen en meten), jouw persoonlijk voedingsschema bij te stellen en om tips & trucs te leren hoe jij het vol kunt houden na deze 12 weken durende challenge.

Lijk het jou wat om straks trots te zijn op jouw lichaam en op wat je hebt bereikt? Geef je dan nu op via info@fytaal.nl of via het contactformulier.

Kosten van Fit & Strong Challenge zijn €79,- per maand.

Ik hoop je 19 juli te zien.

Vitale groet!

Doriene