Kookworkshop Vitaal Voeden

kookworkshop vitaal voeden groene smoothie

Vorige maand kwamen er na de vitaliteitsdag Healthy Happy Fit zo veel positieve reacties op de lunchclinic Vitaal Voeden, dat ik eens ben gaan nadenken over een eventueel vervolg.

Nou die komt er hoor… Zaterdag 9 juli zal er een nieuwe Kookworkshop Vitaal Voeden gegeven worden bij Fytaal!

Tijdens de kookworkshop Vitaal Voeden zal er met een groep van max. 8 personen een volledige verantwoorde (lunch)maaltijd klaar gemaakt worden. Door andere keuzes dan ‘normaal’ te maken merk je hoe makkelijk het eigenlijk is om een standaard (lunch)maaltijd te veranderen in een gezondere, verantwoorde maaltijden. Door het gebruik van extra groenten en fruit, volkoren producten en gezonde vetten kom je al een heel eind. Laat je tijdens de kookworkshop verrassen door het gemak en eenvoud van de verantwoorde, maar erg lekkere gerechten. Zonder iets te zeggen over wat we precies gaan bereiden kan ik in elk geval zeggen dat we gebruik gaan maken van normale voedingsproducten, zonder gebruik van superfoods of andere hypes. Gewoon eten zoals je gewend bent, maar dan net even anders…

Na het bereiden van de maaltijd gaan we met de gehele groep al het lekkers meteen proeven. Lunch-time it is! Leerzaam, lekker & gezellig!

kookworkshop fytaal

kijkje in de keuken

Kookworkshop Vitaal Voeden

Zaterdag 9/7/16 van 12-14 u

Kosten: €29,- p.p. (incl. maaltijd en drinken)

Vooraf aan de workshop zal er bij Fytaal een speciale SUMMER WORK-OUT zijn. Tijdens deze 90 minuten durende work-out wordt er op fijne swingende zomerklanken gewerkt worden aan dat zomerlijf! Voor leden van de Personal Group Training is deze speciale work-out gratis, anders kost deze training €15. In combi met de kookworkshop is de combiprijs €39,-. De SUMMER WORK-OUT start om 10u.

training fytaal

Summer work-out

Inschrijven kan vanaf vandaag via info@fytaal.nl. Dat kan individueel of met een groep vrienden/vriendinnen. De workshop is ook op een andere dag/tijd te boeken voor groepen van 6-8 personen.

Ik heb er nu al zin in!

Vitale groet!

Doriene