Loterij Pink Bubbles

fytaal en pink ribbon actie

Afgelopen vrijdag was het tijd voor onze tweede actie voor Pink Ribbon: Pink Bubbles. Een borrel met loterij voor het goede doel.

Vooraf aan Pink Bubbles hebben wij al veel losse loten mogen verkopen, veel meer dan wij ooit hadden kunnen bedenken. Dus het begin was al erg goed. Toen kwam de Pink Bubbles zelf, wat een gezellige, leuke borrel was dat zeg! Er waren tientallen lieve mensen met het hart op de juiste plek. Iedereen was er omdat ze Pink Ribbon wilden steunen. Borstkanker komt namelijk bij iedereen dichtbij….  Pink Bubbles begon om 17 uur en al snel kwamen de eerste gasten er aan. Steeds kwamen er weer mensen bij en net na 19 uur hebben wij de trekking van de loterij gedaan.

Alle verkochte, roze lootjes zaten in de bak bij elkaar en Annouschka en ik hebben om de beurt een lot getrokken. In totaal hadden we 13 !!!! prijzen bij elkaar verzameld, met dank aan de (Baarnse) ondernemers: Mi Casa Su Casa, Bakker Kuiper, De Gooische Bloembinderij, Huidcoach Monique, BasicSenz, Kiddies, Kapster Carla van Studio 4, Travel Club, Fotodesigners, De AankoopAssistent en met als hoofdprijs een hele dag rijvaardigheidstraining bij ProDrive Training (met tussenkomst van Autorijschool Keppel). Er viel dus heel wat te verdelen….

pink bubbles

Er waren winnaars aanwezig tijdens Pink Bubbles, maar er zijn ook veel prijzen gevallen op kopers van losse loten. Daarvoor hieronder een overzicht van alle winnende lotnummers en de daarbij behorende prijzen: (tromgeroffel)

Prijzen  –   Lotnummer

Basic Senz gezichtsbehandeling  –  008

Fotodesigners foto op parelmoermetaal  –  003

Reispakket TravelClub  –  051

Percolator van de AankoopAssistent  –  052

Bloemenbon Gooische Bloembinderij  –  089

Bloemenbon Gooische Bloembinderij  –  056

Kappersbon Studio 4  –  023

Huidanalyse Huidcoach Monique  –  026

Huidanalyse Huidcoach Monique  –  019

Havaianas slippers van Kiddies  –  073

Bon van Bakker Kuiper  –  028

Bon voor 2 personen koffie en lekkers bij Mi Casa  – 030

1 dag rijvaardigheidstraining bij Prodrive  –  015

Voor  alle prijswinnaars die er niet bij waren afgelopen vrijdag, jullie kunnen jullie prijzen ophalen bij Doriene (Fytaal) of bij Annouschka (Food en Mood).

Voor alle mensen die geen prijs hebben gewonnen, helaas pindakaas, jullie hebben wel een mooi doel gesteund, en dat is wat telt natuurlijk….

pink bubbles

Al met al kunnen we terugkijken op een mooie avond onder het genot van een lekker rosé wijn (met dank aan Wim Hoogeveen) en een lekker hapje met o.a. haring (dankzij Viscentrum Peter de Graaf) en brood (Bakker  Kuiper, ook hiervoor bedankt) en hebben we ondertussen al een mooi bedrag mogen ophalen voor Pink Ribbon, en dan zijn er nog een paar acties te gaan zelfs. Wij stevenen af op een mooie donatie!!!!! Ik ben nu al een trots en dankbaar mens!

Nogmaals, wat was het afgelopen weken hard werken, maar o zo gaaf om te zien wat je binnen zo’n korte tijd toch voor elkaar kunt krijgen als je je inzet voor een goed doel! Echt super bedankt iedereen voor alle hulp, donaties en sponsoracties.

Hopelijk tot ziens tijdens één van onze andere acties!

Vitale groet,

Annouschka en Doriene