Pink Ribbon Maand voorbij

Fytaal en Food en Mood

De maand oktober is alweer voorbij, dat houdt in dat ook de Pink Ribbon Maand alweer over is…

Wat hebben Annouschka en ik het leuk gevonden om deze maand vol activiteiten voor dit goede doel te kunnen organiseren. Zoals ik al eerder aangaf zijn wij aangenaam verrast door alle positieve reacties en hulp uit (soms) onverwachte hoek. Naast de geslaagde en gezellige Pink Bubbles was er een week later ook Pink Yoga. Door de vele aanmeldingen hebben wij er zelfs 2 lessen van gemaakt. In totaal 16 deelnemers hebben aan de Pink Yoga meegedaan. 
Yoga voor Pink Ribbon

Vele hadden nog nooit aan yoga gedaan en waren positief verrast hoe leuk het is om te doen, dat je best nog wat inspanning levert, hoe ontspannen je er van wordt en dat het helemaal niet zweverig hoeft te zijn! Er werd zelf gevraagd wanneer er weer yoga op het programma komt bij Fytaal. Een mooier compliment voor onze samenwerking kunnen we natuurlijk niet wensen. Om daar maar meteen mee te beginnen zal er bij Fytaal zaterdag 19 november van 9-10u weer een yogales gegeven worden door Annouschka. Dus als je interesse hebt, laat het mij of Annouschka dan even weten.

Yoga voor Pink Ribbon

Waar dit bericht natuurlijk eigenlijk over gaat is het behaalde resultaat van de hele Pink Ribbon Maand bij Fytaal. Wij hebben beide onze ingezamelde centjes geteld. Het totaalbedrag dat wij samen voor Pink Ribbon hebben opgehaald is…… €924,77

Met bijna 1000 euro kan Pink Ribbon verder gaan met wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker, maar ook borstkankerpatiënten en hun omgeving helpen met het omgaan met deze verschrikkelijke ziekte.

Bijna 1000 euro, ik had het vooraf niet kunnen bedenken dat het zo’n succes zal worden. En net geen 1000 euro is een mooie drempel voor volgend jaar, want volgend jaar gaan we zeker weer zo’n Pink Ribbon Maand organiseren! Dus zet ‘m alvast maar in de agenda voor 2017. Dan gaan we hard door die €1000 heen, let maar op!!!

Iedereen die heeft bijgedragen met een donatie, sponsoring of zijn/haar aanwezigheid, super bedankt voor jullie inzet!

Vitale groet!

Doriene