Vitaliteitscoaching & lifecoaching

vitaliteitscoaching & lifecoaching

Fytaal krijgt versterking!!!

Fytaal gaat uitbreiden met de mogelijkheden voor vitaliteitscoaching & lifecoaching. Niki gaat binnen Fytaal starten met vitaliteitscoaching & lifecoaching in de avonduren. Het gaat dus veel makkelijker worden om buiten kantoortijden om afspraken te kunnen maken voor begeleiding op gebied van voeding, beweging, emotiemanagement en algehele vitaliteit. De opleiding en levensinstelling van Niki sluit goed aan bij Fytaal en daarom is Niki de juiste persoon om binnen Fytaal het ‘coachingsdeel’ naar een hoger niveau te tillen.

Om dit goede nieuws te vieren, gaan we van start met een leuke actie!

Alle nieuwe aanmeldingen voor vitaliteitscoaching, lifecoaching en personal training zijn in de maanden september en oktober maar €49.-  per uur i.p.v. €69,-! 

Hieronder stelt Niki zichzelf alvast aan jullie voor:

“Vrouw, 35 jaar jong, eerlijk, vrolijk, opgeruimd, humor = leven, duidelijk, controlefreak, dierenvriend en dol op alles wat met eten te maken heeft.

Dol op alles wat met eten te maken heeft in combinatie met “ieder huisje, zijn kruisje”, heeft wel de nodige impact op mij persoonlijk gehad. Het vrolijke gevolg daarvan was dat ikzelf de afgelopen jaren behoorlijke leefstijlveranderingen heb doorgemaakt, zowel fysiek als mentaal.

Mijn voornaamste doel was destijds afvallen en ik weet dat er met mij vele anderen zijn die niets liever willen dan een dergelijke leefstijlverandering doorvoeren. Maar, mijn ruim 20 kilo van genot vs problemen van de weegschaal Ctrl+Alt+Deleten duurde lang, te lang.

Dat het zolang duurde kwam, zoals bij zoveel mensen, door alle hypes die overal en nergens schreeuwend mijn aandacht trokken. Die hypes schreeuwde eigenlijk alleen maar wat ik allemaal niet (meer) mocht; suiker is vergif, koolhydraten maken je dik, brood is genetisch geknutsel en koemelk is voor kalfjes….

Onwetend als ik destijds was heb ik diverse dingen geprobeerd, hopend op wonderen die op de langere termijn telkens uitbleven, mij teleurstellend, hopeloos en gefrustreerd achterlatend. Keer op keer dacht mijn eigen ik; zo kan het leven toch niet bedoeld zijn….

Uiteindelijk ben ik, dankzij mijn controlfreakerigheid en mijn eeuwige hang naar duidelijkheid, “geland” en zoals het meestal gaat met “wijsheid achteraf”, vond ik het niet in woorden uit te drukken zo zonde dat ik zoveel tijd verloren had door al die onzinnige sprookjes en beloftes!

Gelukkig zit er aan iedere medaille een keerzijde en die had gelukkig een heel positief effect!

Doordat ik het zo zonde van mijn tijd vond, wist ik zeker dat er nog veel meer mensen het zelfde moesten ervaren en dat ook die door de bomen het bos niet meer zagen. Ik snap best dat niet iedereen de zin, kracht, tijd en energie kan vinden om zo lang bezig te zijn met het zoeken naar “de waarheid”. Maar goed, uiteindelijk ben ik dus om die reden gestart met de opleiding Vitaliteitscoach bij Chivo Opleidingen. Ik wilde alles wat ik zelf had ervaren en inmiddels aan kennis had vergaard, toetsen aan “de waarheid”. Wat een verademing om bij Chivo de bevestiging te vinden die ik zocht, namelijk; “you’re on the right track”. Na zoveel jaren slechte sprookjes, best een opluchting kan ik je vertellen.

Mijn uiteindelijke doel is om met alle kennis die ik heb vergaard, mensen te laten ervaren en inzien dat het een stuk minder ingewikkeld is als het lijkt. Ik wil mensen de eindeloos lange weg langs goeroes, zogenaamde wondermiddelen in pakjes/zakjes/shakes/diëten/detoxen, (dure) hypes, killer-workouts in de sportschool of diëten van sla, rijst, broccoli, kip en vis te besparen.

Want het mag dan de zoveelste cliché zijn; de wil en kracht om te veranderen moet je uit jezelf halen!

En als we toch zo lekker met clichés bezig zijn;.

– afvallen hoeft geen lijdensweg te zijn;

– bewegen kan ook heel leuk kan zijn;

– bewegen maakt je fitter;

– je fitter voelen gaat gepaard met je vrolijker voelen;

– een vrolijker gevoel creëert o.a. wilskracht; en

– laat je wilskracht nou net nodig hebben om vol te houden tijdens de reis naar je nieuwe “ik”.

Ik ben van mening dat je iedereen kunt helpen, al is het maar een klein beetje, om zijn/haar gezondheid te verbeteren, ook als iemand fysiek niet gezond is. Ieder stapje van je oude en verkeerde gewoontes af, is er namelijk één in de juiste richting.

And last, but sure not least; ik wil iedereen graag meegeven dat het niet allemaal in 1x perfect hoeft; geef jezelf de ruimte en tijd om te veranderen, MAAR DOE IETS, EN IEDERE KEER WAT MEER!”

Zoals je merkt, wij hebben er ontzettend veel zin in om er een mooie samenwerking van te maken.

Je kunt je nu aanmelden voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij Niki of Doriene via het contactformulier.

Vitale groet!

Niki & Doriene