OVER FYTAAL

DÉ PERSONAL GYM VAN BAARN

Personal Gym staat voor trainen in een kleinschalige, gespecialiseerde studio.

Fytaal is in 2010 opgericht door Doriene Verzijlenberg en is sinds april 2014 gevestigd in het centrum van Baarn: “Als kind had ik chronische astmatische bronchitis en was ik veel ziek. Als twintiger begon ik met sporten waardoor mijn longklachten minder werden. Na mijn dertigste ben ik echt met een gezonde leefstijl begonnen en merkte ik hoe fijn het was om fit en vitaal te zijn. Regelmatig ziek zijn behoort nu tot een ander leven en ik kan alles doen zonder beperkt te worden.”

LEEFSTIJL CENTRAAL

“Als fysiotherapeut merkte ik dat de lichamelijke klacht van de klant niet altijd op zichzelf staat, maar dat o.a. de leefstijl een belangrijk deel van het probleem én van de oplossing kan zijn. Om mensen beter en vollediger te kunnen helpen ben ik in 2009 de opleiding tot vitaliteitstherapeut en personal medical trainer gaan doen bij Chivo.”

In 2019 is Fytaal uitgegroeid tot Personal Gym is ontstaan vanuit het idee dat iedereen zich welkom zou moeten voelen in een gym en dat iedereen aan zijn/haar gezondheid en vitaliteit moet kunnen werken, ongeacht gezondheid, fitheid, maat of geslacht.