PT

WAAROM EN WANNEER PERSONAL TRAINING?

Personal Training is de meest effectieve manier om jouw fysieke of sportieve doelstelling te behalen.

Ieder traject is maatwerk. Wij maken een plan aan de hand van jouw doel, huidige fysieke conditie, kracht en/of eventuele (chronische) aandoeningen of klachten.

Personal Trainingen zijn een samenwerking tussen jou en jouw trainer/coach.

FUNCTIONEEL TRAINEN

Er zal zo snel mogelijk opgebouwd worden met bijv. kracht, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er wordt veel functioneel getraind. Dit houdt in dat alle oefeningen invloed hebben op jouw bewegingen in het dagelijks leven. Maar er zal ook aan kracht gewerkt worden met behulp van onze Keiser apparatuur.

Wij hebben speciaal voor deze apparatuur gekozen van de pneumatische weerstand. Door de werking op luchtdruk is het erg geschikt voor revalidatietraject, omdat het minder belastend is voor pezen, banden en gewrichten in vergelijking met reguliere fitnessapparatuur. Maar ook juist door deze luchtdruk kan er explosief getraind worden, wat perfect is voor sporters. Maar eigenlijk voor iedereen door de combinatie van kracht en snelheid, omdat dit het eerste is wat wij verliezen als we het niet trainen en ouder worden.

Bij ons kun je kiezen tussen 1 uur training of 40 minuten trainingen. Uiteraard kan Personal Training ook in combinatie met Personal Group Trainingen.

Ook is er een mogelijkheid voor part-time PT, voor als je traject eigenlijk afgelopen is, maar je nog een vinger aan de pols wilt houden.

Benieuwd of Personal Training iets voor je is, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Sportschool Baarn