PT

WAAROM EN WANNEER PERSONAL TRAINING?

Personal Training bij Fytaal is altijd op maat! De trainingen zullen altijd zo veel mogelijk aansluiten op jouw doel.

Het gehele traject van Personal Training wordt opgebouwd aan de hand van vaste stappen. Hoe snel je door de stappen heen gaat is per persoon verschillend en hangt af van jouw doel, persoonlijke fitheid en eventuele blessures.

Als eerste zal er een beweegscan afgenomen worden. Aan de hand hiervan kan er gekeken worden waar de ‘zwakke schakels’ zitten. Dit wordt ook wel een energielek genoemd. De energielekken gaan we met bepaalde oefeningen opheffen. Door deze correctie-oefeningen leer je goed bewegen. Personal Training is dus bij uitstek geschikt als je bijvoorbeeld weer fitter wilt worden tijdens of na een blessure. Ook als je chronische lichamelijke klachten hebt kun je dus prima trainen, omdat er gekeken wordt naar wat jouw lichaam aankunt.

De correctie-oefeningen zullen terug blijven komen als warming-up tijdens latere trainingen.

FUNCTIONEEL TRAINEN

Er zal zo snel mogelijk opgebouwd worden met bijv. kracht, snelheid, coördinatie en uithoudingsvermogen. Er staan geen fitnessapparaten binnen Fytaal, alle oefeningen zijn met eigen lichaamsgewicht, kettlebelles, barbells en elastieken. Er wordt dus functioneel getraind. Dit houdt in dat alle oefeningen invloed hebben op jouw bewegingen in het dagelijks leven.

Personal Training kan ook in combinatie met Personal Group Training. Dit kan erg handig zijn als jouw traject Vitaliteitstherapie of Personal Training (bijna) ten einde is. Dit kan met abonnementen Goud en Platina.

Ook is er een mogelijkheid voor part-time PT, als het nog wenselijk is om een vinger aan de pols te houden. Dit kan eventueel in combinatie met online coaching.

Benieuwd of Personal Training iets voor je is, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het contactformulier.

Sportschool Baarn

TRAINERS

Doriene Verzijlenberg

Doriene is eigenaar van Fytaal, Fysiotherapeut, Personal Trainer en Vitaliteitstherapeut


PETER HOLLANDER

De specialiteit van Peter is het vinden van een training die meer balans geeft aan jouw lijf.