PGT

WAT IS PERSONAL GROUP TRAINING?

Personal Group Training is trainen in een kleine groep (max 8 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat.

Wil jij je ook (weer) fitter en energieker voelen? Dan is sporten dé oplossing! Dat weet je wel, maar hoe houd je het vol om meerdere keren per week te gaan sporten? Je wilt graag samen met anderen sporten?

Als je iets leuk vindt houd je het langer vol…

Naast Personal Training biedt Fytaal ook de mogelijkheid tot kleine groepstrainingen, de zogeheten Personal Group Trainingen. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Een groepje vol sportmaatjes!

Door de kleine groepen is er veel aandacht voor jou en de uitvoering van de oefeningen. Dit maakt trainen bij Fytaal anders dan bij de standaard sportschool.

Wij hebben onze Personal Group Trainingen onderverdeelt in bepaalde doelen. Op deze manier kunnen wij elke training een andere focus geven en kan jij de training doen die jouw doel ondersteunt. Of natuurlijk gewoon omdat je het leuk vindt.

Get Fit

Wil jij jouw conditie verbeteren? Zonder hijgen de trap op kunnen lopen? Een sprintje naar de trein kunnen maken? Of gewoon met de kids kunnen voetballen? Dan zijn de volgende trainingen iets voor jou:

HeartCore : Een uitdagende interval training gecombineerd met buikspieren voor een sterke core!

Endurance : Deze training is gericht op krachtuithoudingsvermogen. Tijdens deze les zul je bijvoorbeeld zo snel mogelijk of zo vaak mogelijk de oefeningen moeten doen.

Get Healthy

Een gezond, sterk en soepel lijf dat doet wat jij wil, of jij nou gezond van lijf en leden bent of een blessure en/of chronische aandoening hebt. Dat is wat iedereen toch wil? Met deze lessen kan jij altijd mee doen, ongeacht jouw niveau.

PowerCore : Circuittraining waarbij goed bewegen centraal staat. Een fijne training voor mensen die net starten met trainen, een chronische aandoening hebben, rugklachten ervaren enz.

Fit & Plus: Tijdens deze krachttrainingen maken wij gebruik van onze Keiser apparatuur. Hierdoor is deze les erg geschikt voor mensen die graag op apparaten trainen, (nog) laag belastbaar zijn of net beginnen met trainen.

Mobility: Zoals de naam doet vermoeden oefenen we bij deze les de mobiliteit van het gehele lichaam. Zit jij veel voor je werk? Voel jij je stijf en stram? Of ervaar je lichamelijke klachten? Dan is deze les iets voor jou!

Build Muscle

Krachttraining is niet alleen om spieren te kweken vanuit esthetisch oogpunt, maar ook belangrijk voor sterke botten, een sterk lichaam die meer aankan, bij revalidatie of juist voorkoming van blessures. Door krachttraining kom jij er achter dat je veel meer kan dan je dacht. Het is zo veel meer dan zware dingen tillen en weer neerzetten.

Strong : Krachttraining les voor mannen en vrouwen. Op sommige dagen hebben we dames en heren gescheiden en zijn er specifieke StrongWomen en StrongMen trainingen. Ook is er 3x per jaar het StrongWomen Programma, lees hiervoor meer hier (link invoegen).

BootyCamp: Speciale les voor dames die door middel van krachttraining willen werken aan de vrouwelijke vormen.

Mankracht: Is het speciale krachttrainingsprogramma voor mannen, lees hier voor meer info (link invoegen)

Voor ieder wat wils dus….

Personal Group Training heeft de kwaliteit van Personal Training gecombineerd met de gezelligheid van groepslessen.

Je kunt al een maand komen trainen voor de prijs van een uur personal training!

Meld je nu aan voor een gratis proefweek om te ervaren wat Fytaal voor jou kan doen.