PGT

WAT IS PERSONAL GROUP TRAINING?

Personal Group Training is trainen in een kleine groep (max 8 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat.

Naast Personal Training biedt Fytaal ook de mogelijkheid tot kleine groepstrainingen, de zogeheten Personal Group Trainingen. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor u en de kwaliteit van uw bewegingen. Dit maakt trainen bij Fytaal anders dan bij de standaard sportschool. Naast de hoge kwaliteit van de trainingen is er nog een groot verschil, u vindt bij Fytaal geen fitnessapparaten. Fytaal is gespecialiseerd in functioneel trainen en er wordt dus, net als tijdens Personal Training, met eigen lichaamsgewicht, kettlebells, barbells en elastieken gewerkt.  Personal Group Training heeft de kwaliteit van Personal Training gecombineerd met de gezelligheid van groepslessen.

Trainen kan met een abonnement of met een strippenkaart. U kunt al een maand onbeperkt komen trainen voor de prijs van een uur personal training!

U kunt altijd een gratis proefweek nemen om te kijken of de trainingen iets voor u zijn.

personal group training Baarn

TRAINERS

Doriene Verzijlenberg

Doriene is eigenaar van Fytaal, Fysiotherapeut, Personal Trainer en Vitaliteitstherapeut


PETER HOLLANDER

De specialiteit van Peter is het vinden van een training die meer balans geeft aan jouw lijf.