PGT

WAT IS PERSONAL GROUP TRAINING?

Personal Group Training is trainen in een kleine groep (max 8 personen) waarbij persoonlijke begeleiding van een personal trainer centraal staat.

Wil jij je ook (weer) fitter en energieker voelen? Dan is sporten dé oplossing! Dat weet je wel, maar hoe houd je het vol om meerdere keren per week te gaan sporten? Je wilt graag samen met anderen sporten?

Als je iets leuk vindt houd je het langer vol…

Naast Personal Training biedt Fytaal ook de mogelijkheid tot kleine groepstrainingen, de zogeheten Personal Group Trainingen. De groepen bestaan uit maximaal 8 personen. Een groepje vol sportmaatjes!

Door de kleine groepen is er veel aandacht voor jou en de uitvoering van de oefeningen. Dit maakt trainen bij Fytaal anders dan bij de standaard sportschool.

Wij hebben onze Personal Group Trainingen onderverdeelt in bepaalde doelen. Op deze manier kunnen wij elke training een andere focus geven en kan jij de training doen die jouw doel ondersteunt. Of natuurlijk gewoon omdat je het leuk vindt.

Personal Group Trainingen

Iedereen heeft een ander doel, iedereen vindt andere dingen leuk en iedereen is anders, daarom hebben wij ook verschillende soorten Personal Group Trainingen

HeartCore : Een uitdagende interval (circuit) training

PowerCore : De perfecte les voor je gehele lichaam met de focus op de buik-, rug- en bilspieren. Deze les is geschikt voor beginners.

Strenght : Krachttraining met barbells, dumbells, kettlebells

Fit & Plus : Krachttraining met gebruik van onze Keiser apparatuur. Deze les is geschikt voor beginners.

Fytter : Fysiofitness les voor mensen die willen sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut vanwege blessure, lichamelijke klacht en/of lage belastbaarheid

Mobility : Les waarbij je de verloren mobiliteit in jouw spieren en gewrichten weer terug gaat winnen. De les is geschikt voor beginners.

Personal Group Training heeft de kwaliteit van Personal Training gecombineerd met de gezelligheid van groepslessen.

Je kunt al een maand komen trainen voor de prijs van een uur personal training!

Meld je nu aan voor een gratis proefweek om te ervaren wat Fytaal voor jou kan doen.