DORIENE

WIE IS DORIENE?

Als fysiotherapeut merkte ik dat de lichamelijke klacht van de klant niet altijd op zichzelf staat, maar dat o.a. de leefstijl een belangrijk deel van het probleem én van de oplossing kan zijn. Om mensen beter en vollediger te kunnen helpen ben ik in 2009 de opleiding tot vitaliteitstherapeut en personal medical trainer gaan doen bij Chivo.

Fytaal is in 2010 opgericht door Doriene Verzijlenberg en is sinds april 2014 gevestigd in het centrum van Baarn: “Als kind had ik chronische astmatische bronchitis en was ik veel ziek. Als twintiger deed ik wel wat aan sport waardoor mijn longklachten minder werden. Na mijn dertigste ben ik echt met een gezonde leefstijl begonnen en merkte ik hoe fijn het was om fit en vitaal te zijn. Regelmatig ziek zijn behoort nu tot een ander leven en ik kan alles doen zonder beperkt te worden.”

Doriene vindt het vooral bijzonder wat het lichaam eigenlijk allemaal kan als je er mee aan de slag gaat. “Je kunt vaak veel meer dan jezelf denkt. Zelf met een lichamelijke (chronische) aandoening of blessure is er vaak heel veel wat het lichaam nog wél kan.” Door daarop te focussen wil Doriene jou laten zien hoe bijzonder het lichaam eigenlijk is. Het samen puzzelen wat voor jou werkt is haar leukste uitdaging.

personal trainer baarn

DORIENE VERZIJLENBERG

Doriene is eigenaar van Fytaal, Fysiotherapeut, Personal Trainer en Vitaliteitstherapeut.