STRONG WOMEN

WAT IS HET STRONG WOMEN PROGRAMMA?


Een Strong Woman is een vrouw die vanuit kracht én kwetsbaarheid leiderschap heeft over haar lijf én leven met de support van andere sterke vrouwen om zich heen.

strong woman baarn

Het is een 12-weekse cursus, waarbij je echt de basis gaat leggen voor de rest van je leven. Trainen om sterker en fitter te worden, op een gezonde manier met voeding omgaan, maar ook aan de slag met een mentale verandering waardoor je je ook daar fit en sterk voelt. Dus het “volhouden” is veel belangrijker dan alleen deze 12 weken. Dat doen we door middel van bewustwording van huidige gewoontes, het maken van gezonde keuzes en het inpassen van nieuwe gewoontes, passend bij jouw leefstijl en jouw doel.

INTENSIEF

Het is een intensief traject, met een klein groepje vrouwen (max. 8), veel persoonlijke aandacht en hoewel het een beginnersgroep is, kan er op ieder niveau ingestapt worden (we passen de trainingen aan waar nodig, gaat een bepaald onderdeel al erg goed, dan kan jij daar al verder in, heb je andere dingen nog niet onder de knie of heb je last van bepaalde blessures of gevoeligheden, dan helpen wij je met aangepaste oefeningen, zodat je jezelf ook op dat vlak sterker maakt en niet af hoeft te haken.

Complete cursus

Mocht je er nou echt alles uit willen halen, dan kun je ook voor het complete transformatietraject gaan , waarbij je naast de trainingen ook het werkboek krijgt met 12 hoofdstukken over essentiële leefstijlonderwerpen (zoals voeding, slaap, ontspanning, stressmanangement en meer) en coaching opdrachten. Daarnaast krijg je een 1-op-1 coaching, bestaande uit 3 coaching sessies. Deze zullen verdeeld worden over de 12 weken. De kosten voor de complete cursus zijn € 55 per week.

Het Strong Women programma helpt je niet enkel beter in je lijf te komen, maar maakt je ook krachtiger in het realiseren van jouw dromen en ambities. Op je werk én prive. In iedere fase van je leven.

Heb je alleen interesse in de trainingen, dat kan ook. De kosten voor deze Training Only optie zijn € 40 per week gedurende de cursus van 12 weken.

8 VROUWEN

In een klein groepje ga jij je grenzen verleggen, elkaar stimuleren en motiveren en alles eruit halen wat erin zit.

12 WEKEN

In 12 weken leer je stap voor stap over voeding, training en hoe dit het beste in jouw leven past. Na 12 weken ben jij er helemaal klaar voor om zelfstandig verder te gaan met jouw gezonde leefstijl en heb je niets of niemand meer nodig!

PERSOONLIJK PLAN

D.m.v. een uitgebreid plan, gericht op jouw persoonlijke doel, mogelijkheden en behoeften ga je aan de slag met jouw gewoontes m.b.t. voeding en leefstijl en hoe je jouw minder briljante gewoontes kunt omvormen naar heel briljante gewoontes! Niet een plan van 12 weken, maar eentje die geheel bij jou past en je voor de rest van je leven kunt inzetten.

2 TRAININGEN PER WEEK

Krachttraining gecombineerd met conditie. Erachter komen dat je veel sterker bent dan je denkt. Veel oog voor de juiste houding en techniek. Met als doel een sterker en fitter lichaam! En kun je een keertje niet? Geen probleem! Je krijgt iedere week een thuiswork-out die je in plaats van of als extra training kunt doen. Of je kunt die gemiste training voor het einde van de cursus inhalen op een andere dag.

LEERZAME WORKSHOPS

We starten de cursus met een uitgebreide workshop over voeding! Verder gaan we tijdens de cursus nog verder in op andere aspecten van vitaliteit, zoals stressmanagement, slaap en ontspanning, om zo die Strong Woman die in jou schuilt naar boven te krijgen!

Doriene Verzijlenberg

Doriene is eigenaar van Fytaal, Fysiotherapeut, Personal Trainer en Vitaliteitstherapeut