Lyenne

WIE IS LYENNE?

Waar het bij mij begon? Ik raakte in 13 maanden 20 kilo kwijt en dit zette mijn leven compleet op zijn kop. Zoals alles in het leven vaak twee kanten heeft, zo had dit dat ook op mij. Ik voelde mij zelfverzekerder en ontdekte mijn passie, maar ik ging hiermee ook van het ene naar het andere uiterste: van een ongezonde leefstijl tot een fitnessobsessie met een eetstoornis.

ZIk schakelde hulp in van een coach en leerde de goede balans vinden tussen deze uitersten. Ik ontdekte de échte waarde van een gebalanceerde en gezonde leefstijl. Ik leerde mijn eigen lessen in de praktijk te brengen en heb hier mijn werk van gemaakt.

Sinds 2019 ben ik Personal Trainer en Online Coach. Bij fysieke Personal Training ligt er door het praktische aspect extra nadruk op het stuk techniekoptimalisatie, maar ook hierbij is er ruimte om te kijken naar leefstijl en voeding.

Naast het machtige gevoel waarbij je ontdekt wat je kunt presteren, is het ontzettend gaaf om je eigen lichaam zo te leren kennen en te leren beheersen. Je leert je sterke kanten kennen en deze in te zetten. Je ontdekt ook je zwaktes, zodat je hieraan kunt werken en daarmee zichtbaar vooruitgang kunt boeken.

In mijn werk is het mijn missie om anderen hetzelfde gevoel van empowerment te geven als dat ik zelf heb ervaren door mijn gedragsverandering.

Lyenne van der Steen

Lyenne leert jou net even verder pushen of dat stukje gas terug te nemen waar nodig. Zij gaat graag aan de slag met klanten die fysiek en mentaal sterker willen worden. Samen toewerken naar controle en grip op jouw eigen leven en de keuzes die je maakt.