MANKRACHT


MANKRACHT is het programma waarin je in 12 weken alles leert over leefstijl, voeding en trainen. Dit mooie programma is speciaal gemaakt door Jan Willem. Jan Willem is expert op gebied van trainen en voeden voor een betere fysiek.

Ben jij het afgelopen jaar aangekomen? Ben jij door de lockdown gestopt met trainen? Begin jij ook elke maandag weer opnieuw met gezonder leven? Zou jij (weer) strakker en sterker willen worden?

Mankracht is de mannelijke editie van ons Strong Women Programma. Veel vrouwen hebben aan dit programma mee gedaan en mooie resultaten geboekt. We merkten dat de vrouwen niet alleen fysiek, maar ook mentaal heel sterk in hun schoenen staan na dit programma.

Het programma duurt 12 weken lang en je traint 3 x in de week. Wekelijks doe je mee aan een 1-op-4 PT sessie. Op dit contactmoment kan jij ook je brandende vragen stellen. Op de andere 2 dagen train je thuis met een schema. Je ontvangt via een video de oefeningen die je thuis moet doen en uiteraard kan je in de ‘mankracht groepsapp’ vragen stellen over voeding, de juiste houding of gewoon even stoer doen over hoe zwaar je benchpress is.

Tijdens de trainingen word je hard aan het werk gezet, maar er wordt ook zeker gelachen! Samen met maximaal 4 andere personen doe jij mee aan het MANKRACHT programma. Help elkaar in een leuke groep progressie te boeken!

In de MANKRACHT groepsapp vind je steun en motivatie bij elkaar, want je wilt allemaal vooruitgang boeken! De coach helpt je bij het ontwikkelen van bewustwording en verbeteren van een bepaalde mindset.

DIT IS MANKRACHT

– 12 weken
– 1 x per week (1 op 4) personal training
– Schema voor thuis trainen (2-3 x per week)
– Zilver Personal Group Training Abonnement (t.w.v.€ 223,50)
– Starterspakket
– Werkboek met tips & trics over voeding en leefstijl

Normale prijs €499, introductieprijs €399

We gaan 30 april al van start zodat jij fit de zomer in gaat!

Jan-Willen van der Klis

JAN-WILLEM VAN DER KLIS

Jan-Willem is voedingswetenschapper en Personal Trainer. Hij is bovendien onze Mankracht Coach.